Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (6.45 secunde)
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Pasajul subteran de la Piata Sudului a primit aviz de la Uniunea Europeana. VEZI PROIECTUL Pasajul subteran de la Piata Sudului are primul aviz favorabil din partea Uniunii Europene. Studiul de fezabilitate al investitiei a fost avizat de autoritatile europene, urmand ca municipalitatea sa trimita si proiectul tehnic.
In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: ... Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro.
Soferii bucuresteni pot circula pe inca 600 de metri din Bulevardul Uranus. Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
Cum arata pe hartie Capitala in 2035.
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Fosta fabrica de tigarete a Capitalei se transforma in parc cultural si comercial. Pe terenul de peste 6 hectare, situat in apropierea Pasajului Basarab se propune realizarea unui ansamblu de cladiri cu functiuni de parc cultural, parc comercial si ansamblu rezidential.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
Calea Victoriei intra "in renovare". Cat vor costa lucrarile care incep din iulie Pe Calea Victoriei se va renunta la o artera de banda de circulatie, care va fi impartita in mod egal pentru trotuare.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. CUM ARATA ACUM Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a Caii Victoriei. ... Numarul benzilor de circulatie a fost redus de la 3 la 2.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Invazie de bani falsi in Capitala! Sunt atat de bine facute incat trebuie sa fii foarte atent ca sa iti dai seama ca sunt false. Daca nu ai la indemana o bancnota buna pentru comparatie, sansele sa scapi nepacalit sunt extrem de mici.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
google-analytics.com